Wielerclinics

Wielerclinic met ex-prof

Clinic Nieuwe Stijl

Bijna iedereen kan fietsen maar kan iedereen ”goed” fietsen? StevenRooks Cycling biedt zowel voor beginners als gevorderden fietsclinics aan.
Een fietsclinic staat garant voor goede tips van ex-profrenners.
Tijdens de fietsclinic zal er aandacht zijn voor verschillende facetten van het wielrennen zoals: Klimmen ,ademhaling ,dalen ,waaier rijden, bochten techniek, remtechniek, schakelen, fietspositie en het tactisch spel van het wielrennen.
Heb je speciale vaardigheden die je wilt leren tijdens de clinic? Vraag naar de mogelijkheden. We staan altijd open voor nieuwe initiatieven.

Het geheim van ons succes

Een wielerclinic is een uitgelezen kans om uw relaties en collega’s te trakteren op een fantastische dag op de fiets. Sport verbindt, inspireert en houdt mensen gezond. De programma’s die wij op maat samenstellen bieden altijd een combinatie van businessen cycling. Iedere clinic staat in het teken van een zakelijk thema dat wordt geïntroduceerd met een inspirational speechvan Christiaan. Daarna gaan we fietsen met onderweg een challenge. Dat kan een (klim)tijdrit, een ploegentijdrit of waaierrijdenzijn. De challenge is geschikt voor zowel beginners als voor ervaren renners.

Voor elk niveau

De challenge is geschikt voor zowel beginners als voor ervaren renners. Plezier en iets nieuws leren staan centraal. De ex-profs delen graag hun kennis en ervaring met tips en adviezen. Afsluiter is vaak een presentatie over een wedstrijd, een grote ronde of een actueel thema in de wielersport.

Wij werken regelmatig samen met De Proloog in Amerongen en met Parkhotel Valkenburg, uiteraard zijn andere locaties ook bespreekbaar.